à la mies

Wil jij jouw boodschap ook op laten vallen?

Ben je geen ster in het ontwerpen van benodigde offline- en online communicatie uitingen? Heb je gewoonweg de kennis en tools niet ter beschikking? I’m your girl!

Zo kun jij je richten op je core business en zorg ik voor verfrissend ontwerpen die er verzorgd en kwalitatief uitzien. Ik bied mezelf niet voor niets aan als de creatieveling voor ondernemers :-).

Verzorgd, kwalitatief (in)drukwerk = reclame met meerwaarde

Je visuele identiteit zorgt voor herkenbaarheid. Je klant moet bij een klein onderdeel van je huisstijl al gelijk de link leggen naar jouw bedrijf. Ook wanneer het een folder voor een nieuw product, sociale media of een relatiegeschenk is. Het doorvoeren van eenheid in je stijl zorgt voor een goede verzorgde, kwalitatieve indruk.

Ik spar graag met je mee over verfrissende ideeën en hoe de doelgroep het beste kan worden bereikt. Er is namelijk veel mogelijk, zowel online als offline. Als dit concreet is ga ik aan de slag met het ontwerp. We sturen hem pas naar de drukker als je 100% tevreden bent. 

Anno 2021 lijkt een visitekaartje soms wel overbodig. Maar niet is minder waar. Juist bij persoonlijke, lokale en spontane contacten is het belangrijk om een blijvende indruk achter te laten. En dat doe je met een visitekaartje. Ik zorg voor een verfrissend ontwerp, passend bij jouw merkidentiteit en wensen. 

Een logo is het eerste wat mensen van jouw bedrijf zien. En je wilt dat het logo in één oogopslag laat zien wij jij bent als ondernemer. Jouw unieke beeldmerk en een belangrijk element in de huisstijl. Ben je toe aan een verfrissend ontwerp van je bestaande logo? Ook dan geef ik een vleugje à la mies.

Met een brochure of magazine kun je alle kanten op. Het biedt meer ruimte dan een flyer of folder. Denk bijvoorbeeld aan de reclameboekjes van de supermarkt of een jaarlijks relatiemagazine. Heb je een specifiek product of dienst, een nieuwe collectie, een jubileum of wellicht iets anders wat je wilt vertellen? Voor zowel de inhoud als het ontwerp kun je bij mij terecht.
PS. Een (duurzame) online editie kan natuurlijk ook!

Uitnodigingen, win-acties, aankondigingen, spaarkaarten, evenementen, uitgelichte producten of diensten.. You name it! 

Goede posters laten drukken met een heldere boodschap of reclame zorgt ervoor dat de boodschap mensen kan beïnvloeden. Een poster valt op en is vandaag de dag nog steeds een effectieve marketingtool.

Jouw merkidentiteit- en verhaal visualiseer ik in een unieke, herkenbare huisstijl. De naam, vormgeving, kleuren, typografie, tekst en fotografie. Passend in het plaatje. Alles wat je nodig hebt voor een goede basis en (eerste) indruk.

Wil je een goede eerste indruk achter laten tijdens je sollicitatie? Laat mij je helpen met het ontwerpen van een (responsive) CV die eruit springt! 

Ik vind niets leuker dan het geven van persoonlijke cadeaus. Waardevol en anders dan anders.
Ben jij uitgekeken op Rituals, Greetz of een (prachtig) boeket? Ik bied mijn creativiteit en skills aan om samen met jou een bijzonder cadeau te geven aan dierbaren.

Wat dacht je van een Jubileum magazine vol met leuke feiten, foto’s, berichten van familie en vrienden en grappige verhalen. Of een tafelquiz over de bruid- en bruidegom voor op een bruiloft? Misschien wil je een vriend(in) verrassen of heb je iets in gedachten voor vader- of moederdag. Ik kan nog wel even doorgaan… 

Drukwerk on point, maar hoe behaal jij jouw doel?

 Bekijk mijn andere diensten of stuur vrijblijvend een e-mail of Whatsappje.

Pakket 1

(Re)branding

€400,- excl.

Pakket 2

Campagne voeren

€500,- excl.