à la mies

Straalt jouw bedrijf wel de juiste indruk uit?

Loop je voor je gevoel continu achter de feiten aan met content? Heb je een goedlopend bedrijf maar ben je online nergens te vinden?  Offline- en online gaan anno 2021 hand in hand samen. Ze vullen elkaar aan en versterken jouw positionering.

Door het online aspect goed door te voeren in je strategie zet je een stevige basis neer voor de toekomst. Want ook de nieuwe generatie wordt ooit jouw potentiele klant. En die zijn vooral online te vinden. En sterker nog: ze verwachten van jou dat jij ook online zichtbaar bent.

Een goede eerste indruk

Ben jij er klaar voor om jezelf online te positioneren? Zichtbaar te zijn voor je potentiele klant? Mijn doel is om jouw boodschap tot uitdrukking te brengen zodat jij in de toekomst niet onder wordt gesneeuwd door concurrentie die je voor ging.
Gewoonweg omdat je achter de feiten aan bleef lopen.

Ik bied een-op-eengesprekken van 90 minuten aan om mijn kennis, creativiteit en inspiratie te delen. Zo denk en spar ik graag met je mee, zodat jij jouw gewenste resultaat weet te realiseren en naar huis gaat met een merkstrategieën, creatieve ideeën en nieuwe inzichten.

Score! Het levert je waardevolle input op die je verder helpen om je doelen te bereiken. En niet te vergeten een flinke dosis motivatie, energie en positive vibes.


Is je doelgroep online te vinden maar heb je geen kaas gegeten van sociale media? Ik help je graag met een sociale mediastrategie- en uitvoeringsplan, zodat jouw doelgroep je weet te vinden. Daarna kun je er zelf mee uit de voeten of als je het fijn vindt, blijf ik je ondersteunen.

Wat wil je over jouw product- of dienst vertellen en hóe communiceer je dat? Conceptontwikkeling is de creatieve en inhoudelijke vertaling van je idee naar een pakkend geheel. Met de juiste boodschap, content en vorm kun jij jouw missie op een creatieve en unieke manier overbrengen.

Heb je een aankomend evenement op de planning staan? Wil je graag een win-actie opzetten? I’m your girl! Samen kijken we naar een goede communicatie en PR strategie zodat jij jouw doel gaat behalen.

Pakket 1

Do it yourself

€475,- excl.

Pakket 2

Een stevige basis neerzetten

€825,- excl.

Strippenkaart

Voor wanneer het jou uitkomt

€450,- excl.

De strippenkaart is jouw to go voor maandelijkse of last minute verzoeken, ontwerpen, vragen of hulp à la mies.

Bijvoorbeeld wanneer je jouw stevige basis hebt gezet en nog wat hulp kan gebruiken.

Heb je al een ijzersterke positionering?

Is jouw online zichtbaarheid on point maar loop je ergens anders tegen aan? Weet je jouw content niet in goede banen te leiden of heb je gewoonweg geen tijd om doordachte campagnes te bedenken of je website te onderhouden? Ook dan ben ik er! Bekijk mijn andere diensten of stuur vrijblijvend een e-mail of Whatsappje.
Een vleugje à la mies

Ik verbind mijzelf met de kernwaarden van jou en je bedrijf en luister naar jouw wensen en doelen. Ik beweeg met je mee zonder mijn eigen visie te verliezen. Wanneer je met mij werkt kies je voor een verfrissende aanpak. Speels maar professioneel. Simpel maar creatief. à la mies.