à la mies

Wanneer je online niet (goed) vindbaar bent, besta je dan nog?

Is jouw website toe aan een upgrade? Weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Do-nut worry. Als er iets is wat bijdraagt aan een goed eerste indruk dan is het wel een website.

Het is jouw online visitekaartje; dé plek waar alles samenkomt. De plek waar jij jouw missie kan uitdragen, waar jouw doelgroep zich eerst kan oriënteren voordat ze actie ondernemen.

Ik bouw voor jou een website op maat die jouw unieke merkidentiteit- en boodschap uitdraagt. Dit doe ik via WordPress. De websites worden gemaakt in het CMS-systeem WordPress met de visual builder van Elementor. Dit zijn compatibele platformen die bekend staan om hun gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en maakbaarheid. Met gepast maatwerk is je website niet alleen unieker, maar sluit het ook beter aan bij jouw wensen en de uitstraling van je bedrijf. Na afloop zorg ik ervoor dat je zelf aanpassingen aan de website kunt maken met mijn how-to-guide (coming).

Heb je nog aanvullende diensten nodig? Bekijk mijn pakketten.

Website teksten. SEO?! Het vraagt iets meer expertise en aandacht dan je wellicht gewend bent. Ik heb altijd fijne copywriters in mijn netwerk. En tot slot geef ik de tekst een SEO-upgrade à la mies.

Wil je graag een website maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je geen verstand van de technische aspecten? Geen probleem. Samen met IT-OK regel ik alle technische zaken zodat jouw website online staat. 

Het gebruik van foto’s op een website is belangrijker dan je wellicht denkt. Foto’s spreken. Wanneer foto’s op maat voor je website gemaakt worden ontstaat er automatisch meer eenheid dan wanneer er wordt gewerkt met stockfoto’s. En dat moet je nou net hebben voor die eerste indruk! Wanneer ik mijzelf richt op het ontwerp van jouw website, weet ik ook wat voor beeld hierbij past en welk beeld je nodig hebt. Ik kijk naar kleuren, sfeer en elementen die jouw boodschap tot uitdrukking brengen. 

PS. De gemaakte foto’s kunnen vervolgens ook in andere huisstijlelementen worden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld je visitekaartje of LinkedIn profiel.

Een plek waar alles samenkomt

Tegenwoordig googelen we eerst om te checken of dat kundige bedrijf en die vriendelijke ondernemer wel bij ons passen voordat we überhaupt dat telefoontje plegen of in de auto stappen. Een website vangt deze stap in de customer journey op. Met een goed functionerende, verzorgde website creëer je een professionele uitstraling en trek je klanten sneller over de streep. Of je nu een yoga studio hebt, op de markt kaas verkoopt of al compleet digitaal werkt.

Pakket 1

Een website op maat

€1200,- excl.

Pakket 2

Een website op maat + een SEO scan

€1450,- excl.

Pakket 3

Een website op maat + fotografie

€2000,- excl.

FAQ

Ik streef ernaar binnen 1,5 maand nadat we zijn begonnen, de website over te zetten naar het gewenste domein. Nu hangt dit wel van verschillende factoren want als de content of feedback niet op tijd wordt aangeleverd, kan het zo zijn dat de deadline wordt verzet.

Nee. Ik bouw de website middels mijn eigen software en sleutel niet aan bestaande websites.

Mocht je zelf nog geen hosting en email hebben dan raad ik aan om het aan mij over te laten.  Ik regel de hostingpakketten in samenwerking met IT-OK. Voor het complete hostingpakket betaal je €150,- per jaar.

Dat kan! Hiervoor betaal je €650,- excl. De reistijd zit hier niet bij inbegrepen. De foto’s zijn passend in je huisstijl en kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld je visitekaartje of LinkedIn profiel.

Ja, geen probleem. Hiervoor hanteer ik een maximum van 4 maanden.