à la mies marketing

Over Michèle

Ik ben Michèle Tummers, 28 jaar en sinds 2021 help ik ondernemers met de zichtbaarheid van hun bedrijf. Van fotografie, drukwerk tot het opzetten van een merk en marketingstrategie.

 

Ik woon samen met Daan in Schijndel, Meierijstad, regio ‘s-Hertogenbosch.

Mijn verhaal

Ik heb altijd een passie gehad voor het uitdrukken van emotie en verhalen door fotografie, tekst, kleur, compositie en de samenhang ervan. Ik vind het prachtig hoe je zonder iets te zeggen al zoveel kunt vertellen. En wat je ziet moet kloppen met je gevoel. Daarom help ik ondernemers met de uitstraling van hun bedrijf. Om het plaatje kloppend te krijgen zodat je denkt “yes, dit past precies met wat ik wil vertellen in mijn bedrijf”.

 

Na een opleiding Marketing Communicatie (MBO), Creative Business (HBO) en ervaringen bij toffe bedrijven zoals sieradenlabel LOTT. Gioielli, award winnend marketingbureau WINK en Jumbo Supermarkten sprong ik in het diepe en ben ik gestart als freelance marketingspecialist.

 

Ik krijg energie van het ontdekken van jouw verhaal en hoe dit visueel te vertalen naar een merkidentiteit. Wat ik fijn vind is dat ik van mens tot mens kan helpen daar waar de behoefte ligt. Van een compleet merkidentiteit traject tot los drukwerk, fotografie of inspiratiesessie. Of misschien heb je iemand nodig die meekijkt naar het visuele geheel omdat je vastloopt. Het kan allemaal. Heb je mijn aanbod al bekeken?

Breng jouw verhaal tot leven

Ik help je graag bij het opzetten van je bedrijf

Wanneer je begint is het fijn om met mensen te werken die je ondersteunen waar nodig. Zodat jij het met een gerust hart wat losser kan laten. Ik ben uitvoerend en strategisch inzetbaar om jouw verhaal de wereld in te helpen door middel van marketing. Wanneer de klik er is, gaan we aan de slag!

Copyright © 2024 á la mies marketing