à la mies

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Michèle, 25 winters jong en ik woon in het Brabantse Schijndel. Nadat ik op mijn 18e twee jaar in Malta en Londen heb gewoond, in Amsterdam mijn Bachelor Creative Business heb afgerond werd ik ineens geconfronteerd met mezelf. 

“Nou Mies, vertel op. Wat ga je doen?”

Vanaf jongs af aan ben ik altijd creatief bezig geweest met schrijven, fotografie en grafisch ontwerp. Ik hield een blog bij en deelde ervaringen, tienerverhalen en alles wat me verder inspireerde. Met mijn roze Kodak camera schoot ik het beeld die de verhalen ondersteunde. 

Jaren later kwam pas de ambitie om voor mezelf aan de slag te gaan. Om van mijn passie mijn werk te maken. Waarbij ik op mijn eigen wijze mijn passie uitvoer en mensen kan helpen bij het vertellen van hun boodschap of merkidentiteit. 

Een goede eerste indruk

Net als jij weet ik dat de eerste indruk die je maakt bepalend is voor je succes.Nu is het totaal onbelangrijk wat menig mens van je vindt. Belangrijk is dat je vooral dichtbij jezelf blijft :-). Maar als ondernemer wil je wel een goede eerste indruk op je klant overbrengen. En daar hebben we maar zo’n 30 seconden voor blijkt uit onderzoek.​

Die eerste indruk is dus super belangrijk. En dat je merkidentiteit, website en sociale media daarbij cruciaal zijn ook. Toch schiet het er vaak bij in om hier aandacht aan te geven, want het is gewoonweg niet je core business. I’m your girl! Laat jouw merkidentiteit nou net wel mijn core business zijn.

Ik verbind mijzelf met de kernwaarden van jou en je bedrijf en luister naar jouw wensen en doelen.

Ik beweeg met je mee zonder mijn eigen visie te verliezen. Wanneer je met mij werkt kies je voor een verfrissende aanpak. Speels maar professioneel. Simpel maar creatief. à la mies.

Bachelor Creative Business afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam.

Kan de hele dag over foodrelated stuff praten en eet sinds 2014 geen vlees meer.

Specialisatie in Digitale Media en Mediaconcepten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met inspirerende podcasts in de natuur.

Al zes jaar mijn diploma Marketing en Communicatie in the pocket.

Ik heb een passie voor zelfontwikkeling, mindfulness en psychologie.